TJENESTER

Din partner for uforglemmelige bussturer!

Navn
Etternavn
E-post
Skriv din melding her
TAKK!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Fortell oss hva du trenger

Vi kartlegger kundens behov og tilpasser deretter en løsning som begge parter er fornøyd med.


LOKALT BUSSTURER

Oppdag sjarmen i ditt eget nærmiljø med våre spesialdesignede lokale bussturer!
Hos Landau’s Busstrafikk forstår vi viktigheten av å utforske det som er rett utenfor døren din.
Våre lokale bussturer gir deg muligheten til å oppdage skjulte perler, historiske steder og vakre landskap, alt mens du nyter komforten og bekvemmeligheten til våre moderne busser.

Våre erfarne sjåfører vil guide deg gjennom lokale attraksjoner og gi deg innsikt i områdets kultur og historie.
Enten det er en dagstur for å utforske pittoreske landsbyer, smake på lokal mat eller delta på spennende arrangementer, sørger vi for at din lokale busstur blir en minneverdig opplevelse.

Gi deg selv gleden av å se ditt nærområde med nye øyne. Ta kontakt med Landau’s Busstrafikk for å planlegge din neste lokale busstur, og la oss sammen skape uforglemmelige øyeblikk i ditt eget hjørne av verden.

KONTAKT OSS


NASJONALT BUSSTURER

Utforsk skjønnheten og mangfoldet i vårt vakre land med Landau’s Busstrafikk sin imponerende flåte av busser for nasjonale turer. Vi tilbyr en unik mulighet til å reise komfortabelt og bekymringsfritt gjennom spektakulære landskap, historiske steder og kulturelle perler.

Våre nasjonale bussturer tar deg med på en reise gjennom Norges rike mangfold, fra majestetiske fjorder til sjarmerende småbyer. Våre erfarne sjåfører er ikke bare eksperter bak rattet, men også lokale guider som deler sin kunnskap og lidenskap for de stedene vi besøker.

Enten du drømmer om å oppleve naturens underverk, utforske historiske landemerker eller nyte lokal gastronomi, har Landau’s Busstrafikk det perfekte nasjonale bussturtilbudet for deg. Kontakt oss i dag og la oss skreddersy din neste eventyrlige reise gjennom Norge.

KONTAKT OSS


BUSSTURER TIL UTLANDET

La Landau’s Busstrafikk være din guide til uforglemmelige bussturer til eksotiske destinasjoner rundt om i verden. Med vår ekspertise og dedikasjon til førsteklasses service, tar vi deg med på en reise til fascinerende steder og kulturelle skatter utenfor Norges grenser.

Våre internasjonale bussturer gir deg muligheten til å utforske nye land, oppleve spennende kulturer og skape minner som varer livet ut. Vi sørger for en problemfri opplevelse fra start til slutt, med komfortable busser, erfarne sjåfører og nøye planlagte ruter som tar deg til ikoniske landemerker og skjulte perler.

Enten det er en kulturell oppdagelsesreise, en avslappende strandferie eller en eventyrfylt opplevelse du søker, har Landau’s Busstrafikk det perfekte bussturtilbudet for deg. Ta kontakt med oss i dag for å starte planleggingen av din drømmereise til utlandet, og la oss være din partner for en verden av eventyr.

KONTAKT OSS

Scroll to Top